Kom jij ook aanmoedigen

tijdens de triathlon van Vathorst op 30 mei 2020?

We verwachten naast veel enthousiaste sporters, ook heel veel enthousiaste supporters!

parcoursen

Kaartje zwemparcours

Kaartje fietsparcours

Kaartje Loopparcours 

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaatsen bij het winkelcentrum van Vathorst (voer dan het volgende in: Buma 1, 3825 ME Amersfoort)

Tijdens de wedstrijd is het rond het winkelcentrum van Vathorst en rondom de grachten in Vathorst erg druk. Om alles in goede banen te leiden is het belangrijk dat iedereen de instructies van de verkeersregelaars en overige vrijwilligers goed opvolgt.
Pas op wanneer je langs het parcours staat. Hinder de deelnemers niet.
Wanneer je het parcours oversteekt in de buurt van de wisselzone gebruik hiervoor dan de aangewezen plaatsen en let op de deelnemers.
Voor het overige parcours geld: Wees erg voorzichtig!

Openbaar Vervoer

De triathlon is goed met het openbaar vervoer te bereiken. De wisselzone is vlak bij station Vathorst dat goed per trein en bus bereikbaar is. De afstand tussen het station en de wisselzone is ongeveer 400m lopen.

Kijken

Wilt u zoveel mogelijk van de wedstrijd zien, dan zijn er verschillende “hotspots”.
Voor het zwemmen kunt u het beste langs de Oeverweg lopen, daar kunt u de start en de finish van de zwemmers zien. Let wel op: hier zullen de deelnemers ook het water uitkomen, loop ze daar dus niet in de weg, en luister naar de instructies van de vrijwilligers bij het oversteken van het parcours.
Voor het fietsen kunt u ook op de Oeverweg blijven staan, want daar zullen de fietsers wegfietsen richting het fietsparcours. Als u langs het fietsparcours wilt kijken, kan dat op verschillende plekken, die echter wel wat verder weg liggen, dus of een stuk lopen of zelf op de fiets springen.
Voor het lopen kunt u in het winkelcentrum van Vathorst gaan staan, daar komen de lopers een aantal keer langs en zullen zij finishen voor de bibliotheek.
Zie ook de parcours kaarten voor de deelnemers om te bepalen waar u goed kunt gaan staan.

Winkelen

De winkels in winkelcentrum Vathorst zijn gewoon geopend, u kunt dus na de wedstrijd of tijdens de wedstrijd ook nog gewoon winkelen. Kijk ook eens naar onze sponsoren, veel daarvan zijn te vinden in het winkelcentrum van Vathorst.